Martins-Gänseklein 1929 : Ein fröhlicher Sang zum Martinsfest. ([wydawca nieznany], 1929)
Karta z tekstem pieśni na zabawę 13.11.1929 r. w Friedrich-Wilhelm-Schützenhaus (Dom strzelecki Fryderyka Wilhelma).