Martins-Gänseklein 1929 : Ein fröhlicher Sang zum Martinsfest. (Danzig : [wydawca nieznany], 1929)
Karta z tekstem pieśni na zabawę 13.11.1929 r. w Friedrich-Wilhelm-Schützenhaus (Dom strzelecki Fryderyka Wilhelma).
Keywords: Gdańsk (Polska) -- 1920-1939 (Wolne Miasto) -- druki ulotne; Wolne Miasto Gdańsk (1920-1939); Druki ulotne -- 1900-1945.; Druki ulotne; Pieśni niemieckie -- 1900-1945 -- teksty