[Afisz. Incipit:] Celem uczczenia 150-ej rocznicy urodzin Adama Mickiewicza ... Zespół Teatralny Państwowej Szkoły i Kursów Gimnazjalnych dla Dorosłych w Wejherowie wystawi ... premierę epopei polskiej Adama Mickiewicza Pan Tadeusz ... ([wydawca nieznany], 1949)
Afisz informujący o przedstawieniu w dniach 15-17 stycznia na scenie L. Prusińskiego.