Kant's "Lectures on ethics" : a critical guide / edited by Lara Denis and Oliver Sensen ; [aut. Stefano Bacin et al.]. - Bacin, Stefano (Cambridge Critical Guides, 2015)
Zawiera także artykuły dot. pięciu innych filozofów europejskich (w tym czterech oświeceniowych).