List otwarty Niezależnej Grupy Politycznej do członków Stronnictwa Narodowego na emigracji / Niezależna Grupa Polityczna. (Wydawnictwo Niezależnej Grupy Politycznej, 1980)
Ulotka dotycząca stanowiska Niezależnej Grupy Politycznej wobec Stronnictwa Narodowego.