Rolnicy z Gręboszowa niosą ziemię pobraną z rodzinnej wsi mjr Sucharskiego. (1971)
Przedstawia rolników z Gręboszowa niosących ziemię pobraną z rodzinnej wsi Henryka Sucharskiego, w kondukcie pogrzebowym na Westerplatte, 1971 rok.