[Afisz. Incipit] Obywatele miasta Gdańska! Dnia 14 września 1947 roku 41 Pułk Artylerii Lekkiej ... otrzyma z rąk społeczeństwa gdańskiego sztandar pułkowy. ([wydawca nieznany], 1947)
Afisz informujący o uroczystościach z udziałem Bolesława Bieruta i Michała Roli-Żymierskiego.