Ex Libris Adrzeja Stelmasiewicza : Gdańskie Lwy / Zbigniew Osenkowski. - Osenkowski, Zbigniew (1943- ). (2008)
Dwa lwy trzymające tarczę z herbem Gdańska, wzdłuż krawędzi napis: Gdańskie Lwy, napis u dołu: Ex Libris Andrzeja Stelmasiewicza, pod wyobrażeniem ołówkiem autograf artysty.