Ex Libris Adrzeja Stelmasiewicza : Gdańskie Lwy - Osenkowski, Zbigniew (1943- ).; Stelmasiewicz, Andrzej ([Miejsce nieznane], 2008)
Dwa lwy trzymające tarczę z herbem Gdańska, wzdłuż krawędzi napis: Gdańskie Lwy, napis u dołu: Ex Libris Andrzeja Stelmasiewicza, pod wyobrażeniem ołówkiem autograf artysty.
Na odwrocie pieczątka z nazwiskiem artysty, ołówkiem symbol techniki graficznej i data.
Keywords: Ekslibrisy -- Polska -- 20 w