Ex Libris Jerzego Kozłowskiego / Zb. Janeczek. - Janeczek, Zbigniew (1946- ). ([wydawca nieznany], 1984)
Fragment greckiej rzeźby Dyskobol na tle liści, u dołu napis: Ex Libris Jerzego Kozłowskiego. Pod wyobrażeniem ołówkiem autograf autora.