[Afisz. Incipit:] Rodacy! W dniu 7 września przypada 3-cia rocznica ... ([wydawca nieznany], 1947)
Afisz z zaproszeniem do wzięcia udziału 7.09.1947 r. w świętowaniu rocznicy ogłoszenia dekretu o Reformie Rolnej PKWN.