[Afisz. Incipit:] Rodacy! W dniu 7 września przypada 3-cia rocznica ... (Elbląg : [wydawca nieznany], 1947)
Afisz z zaproszeniem do wzięcia udziału 7.09.1947 r. w świętowaniu rocznicy ogłoszenia dekretu o Reformie Rolnej PKWN.
Keywords: Polska. -- Polski Komitet Wyzwolenia Narodowego -- rocznice; Polska. -- Polski Komitet Wyzwolenia Narodowego -- druki ulotne; Reforma rolna -- Polska -- 1945-1970 -- druki ulotne; Elbląg (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Elbląg (Polska) -- 1945-1970 -- źródła