Ex Libris Gražinos - Didelyte, Gražina (1938-2007). ([S.l., 1970)
Przedstawia haftowaną makatkę? Napis: Ex Libris, u dołu: Gražinos. Pod wyobrażeniem ołówkiem autograf aut.
Ekslibris własny aut. Data wg bibliogr.
V międzynarodowe biennale exlibrisu współczesnego, Malbork 1971
Keywords: Ekslibrisy -- Litwa -- 1945-1990.