Bezpieczeństwo i praca elektrowni jądrowych w systemie elektroenergetycznym / Radosław Szczerbowski. - Szczerbowski, Radosław
Bezpieczeństwo elektrowni jądrowych, praca elektrowni w systemie elektroenergetycznym.