Bezpieczeństwo i praca elektrowni jądrowych w systemie elektroenergetycznym - Szczerbowski, Radosław (2018)
Bezpieczeństwo elektrowni jądrowych, praca elektrowni w systemie elektroenergetycznym.
Tytuł nagłówkowy.
Zawiera ilustracje.
Bibliografia na stronach 286-287.
Streszczenie polskie i angielskie.