Stroje ekspedientek wyrobów mleczarskich handlu wiejskiego / Włodzimierz Nieżywiński fotoreporter. - Nieżywiński, Włodzimierz (1923-1983) (1977)
Przedstawia trzy ekspedientki wyrobów mleczarskich handlu wiejskiego, 20 września 1977 rok.