Stroje ekspedientek wyrobów mleczarskich handlu wiejskiego - Nieżywiński, Włodzimierz (1923-1983). (Gdańsk, 1977)
Przedstawia trzy ekspedientki wyrobów mleczarskich handlu wiejskiego, 20 września 1977 rok.
Tytuł ręką autora na rewersie.
Data na rewersie.
Autor według pieczątki na rewersie.
Keywords: 1945-1989; 1901-2000; Fotografie; Handel