50 lat Non-Stop. ([S.l. : s.n.], 2011)
Afisz inf. o muzycznym festynie z okazji 50-lecia legendarnego sopockiego klubu Non Stop.
Keywords: Non Stop (Sopot).; Życie muzyczne -- Polska -- Sopot -- 1990-.