[Afisz teatralny] Zofia Nałkowska - Dom kobiet : Sztuka w trzech aktach / Teatr im. Juliusza Słowackiego w Krakowie. ([wydawca nieznany], 1972)
Afisz informujący o premierze w maju 1972 r. Reżyseria: Irena Babel, scenografia: Barbara Stopka.