[Afisz. Incipit] Zawodowa Straż Pożarna dnia 10-go listopada ... odbędzie się zabawa taneczna ... ([wydawca nieznany], 1946)
Afisz informujacy o zabawie w lokalu Straży Pożarnej w Gdańsku-Wrzeszczu, 10 XI 1946.