[Afisz. Incipit] Pod protektoratem Wojewody ... ruch spółdzielczy ... obchodzi Dzień spółdzielczości. ([wydawca nieznany], 1946)
Afisz informujący o Dniu spółdzielczości 29.09.1946 r., z udziałem Eugeniusza Kwiatkowskiego.