Ex Libris D. S. / Dolatowski. - Dolatowski, Zbigniew (1927-2001) ([wydawca nieznany], 1970)
Głowa kobiety w woalce, u dołu napis: Ex Libris D. S. Sygnatura artysty w obrębie kompozycji, pod wyobrażeniem ołówkiem autograf artysty i data.