Philipp Cluver - Westermayr, Konrad (1765-1834). ([Hanau], 1800)
Przedstawia portret w popiersiu Philippa Cluvera.
U dołu pod kompozycją sygnatura autora: C. Westermayr.
Poniżej kompozycji tytuł i podpis: Philipp Cluver, Geboren zu Danzig im J. 1580, gestorben zu Leiden im J. 1623.
Miejsce i data wydania na podstawie działalności autora.
Keywords: Grafika -- Niemcy -- 19 w