[Danzig, St. Trinitatis, vom Westgiebel. 1894] ([S. l. : s. n., 1890)
Przedstawia sterczyny zachodniego szczytu kościoła św. Trójcy, ok. 1894 r.
Tyt. i data wg. podpisu pod zdjęciem ręką nieznanej osoby.
Fot. Gd.