Ex-Libris Jacques Schoenmakers / Jan Croes. - Croes, Jan (1977)
Mężczyzna czytający książkę siedzący na rybie, napis: Ex-Libris Jacques Schoenmakers. Sygnatura artysty w obrębie kompozycji. Pod wyobrażeniem ołówkiem autograf artysty i data.