Kalendarz na rok 1950 / Dziennik Bałtycki. ([wydawca nieznany], 1949)
Kalendarz reklamowy gazety Dziennik Bałtycki zawierający reklamę Centrali Spółdzielni Spożywców "Społem". Kalendarz dwustronnie zadrukowany.