[Gdańsk - Wrzeszcz, Aleja Grunwaldzka] [aut. odb. Karol Nowaliński]. - Nowaliński, Karol (1935- ). (Karol Nowaliński, 1986)
Przedstawia rynek we Wrzeszczu (Marktplatz) widok od skrzyżowania z ul. Jaśkowa Dolina (Jäschkentaler Weg) w kierunku Oliwy , ok. 1910 r.