Obwieszczenie Wydziału Zdrowia i Opieki Społecznej Prezydium Miejskiej Rady Narodowej w Gdańsku / Mieczysław Szafran. - Szafran, Mieczysław (Prezydium Miejskiej Rady Narodowej, 1966)
Afisz inf. o szczepieniach przeciw durowi brzusznemu.