Manipulacja w dyskursie politycznym - Ostapenko, Ûlìâ. (2015)
Słowa kluczowe: dyskurs polityczny, manipulacja.
Tytuł nagłówkowy.
Bibliografia na stronie 37.
Dostępny rownież online.
Streszczenie w języku angielskim.
Keywords: Dyskurs; Manipulacja (psychologia) -- aspekt polityczny; Język polityczny