[Afisz. Incipit:] Zawody Piłki Nożnej o Puchar Zlotu ZS Kolejarz Warszawa - ZS Budowlani Gdańsk ... ([wydawca nieznany], 1952)
Afisz informujący o spotkaniu 12.06.1952 r. na Stadionie ZS "Budowlani" we Wrzeszczu.