[Walka bokserska na gdańskim ringu] / fotografia W. Amerski. - Amerski, Włodzimierz (Miesięczna Kronika Fotograficzna. Województwo Gdańskie, 1979)
Przedstawia walkę bokserską na gdańskim ringu, styczeń 1979 r.