Cmentarz w Gdańsku Wrzeszczu (przed Politechniką Gdańską) / fot. Witold Węgrzyn. - Węgrzyn, Witold (1945- ). (1968)
Przedstawia grobowiec na zliwidowanym później cmentarzu w Gdańsku-Wrzeszczu, okolice Politechniki Gdańskiej, 1968 r.