Mistyka w kapucyńskiej formacji permanentnej / Andrzej Baran OFMCap. - Baran, Andrzej (1960- ).
1. Doświadczenie Boga. 2. Naśladowanie Jezusa Chrystusa. 3. Działanie Ducha Świętego. 4. Refleksja nad Słowem Bożym. 5. Uczestnictwo w życiu Mistycznego Ciała Chrystusa.