[Afisz. Incipit] Spotkanie piłkarskie o mistrzostwo Ligi Międzywojewódzkiej Kolejarz Toruń - Gwardia Gdańsk ... ([wydawca nieznany], 1953)
Afisz informujący o meczu 28.06.1953 r. na stadionie sportowym Z.S. "Gwardia" w Gdańsku przy ul. Elbląskiej.