[Ekslibris] W. D. Perkin Z. Dolatowski. - Dolatowski, Zbigniew (1927-2001) (1966)
Obejmujące się dwa ptaki czarny i biały, niżej napis: W. D. Perkin i trzy figury geometryczne. Sygn. aut. w obrębie kompoz., pod wyobrażeniem ołówkiem autograf aut. i data.