[Recenzja. Inc.:] Witold Mędykowski "W cieniu gigantów : pogromy 1941 r. w byłej sowieckiej strefie okupacyjnej : kontekst historyczny, społeczny i kulturowy" / [Marek Wierzbicki]. - Wierzbicki, Marek (1964- ).
Rec. W cieniu gigantów : pogromy 1941 r. w byłej sowieckiej strefie okupacyjnej kontekst historyczny, społeczny i kulturowy / Witold Mędykowski. - Warszawa, 2012.