Teoria bilansu dynamicznego / Katarzyna Klimczak. - Klimczak, Katarzyna (rachunkowość)
Zakres i treść: bilans dynamiczny Eugena Schmalenbacha, zmodyfikowa teoria bilansu dynamicznego Ernsta Walba, teoria bilansu eudynamicznego Heinricha Sommerfelda, bilans dynamiczny w ujęciu Carla Sganziniego.