Heinrich Kübler Alfred Teuffel. - Teuffel, Alfred (1892-1947) (1912)
Przedstawia w ramce ruiny na kamienistym wzgórzu porośniętym roślinnością. U dołu napis: Heinrich Kübler. Nazwisko aut. i data w obrębie kompoz.