[Ulotka. Incipit] Zapisujcie się na członków Gdańskiej Spółdzielni Spożywców ... (Gdańsk : [wydawca nieznany], 1949)
Ulotka zachęcająca do zapisywania się do Spółdzielni.
Keywords: Spółdzielnie -- Polska -- 1945-1970 -- druki ulotne; Gdańsk (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Druki ulotne -- 1945-1970.