[Afisz. Incipit:] Harcerski Klub Sportowy w Sopocie .. urządza na boisku YMCA Wrzeszcz ... I. Ogólnopolskie turnieje w piłce siatkowej kobiet i mężczyzn ... ([wydawca nieznany], 1948)
Afisz informujący o turnieju 27-29.06.1948 r.