Obiekty budowlane dla agro-biznesu : album projektów gotowych / Bisprol ; [red. Jacek Wałkowski]. (Centralne Biuro Projektowo-Badawcze Budownictwa Wiejskiego BISPROL, 1998)
Zawiera gotowe powtarzalne projekty architektoniczno-budowlane budynków dla agrobiznesu.