Obiekty budowlane dla agro-biznesu : album projektów gotowych - Wałkowski, Jacek (budownictwo).; Centralne Biuro Projektowo-Badawcze Budownictwa Wiejskiego BISPROL (Warszawa : Centralne Biuro Projektowo-Badawcze Budownictwa Wiejskiego BISPROL, 1998)
Zawiera gotowe powtarzalne projekty architektoniczno-budowlane budynków dla agrobiznesu.
Data wyd. na podst. w.bibliotece.pl.
Keywords: Budynki przemysłowe -- rysunki i plany; Zabudowania wiejskie -- rysunki i plany