[Afisz. Incipit] A. N. Afinogenow Maszeńka Komedia w trzech aktach - pięciu odsłonach ... ([wydawca nieznany], 1967)
Afisz informujący o przedstawieniu z okazji 50-tej rocznicy Rewolucji Październikowej w wykonaniu Zespołu Dramatycznego przy Radzie Zakładowej Wojewódzkiego Przedsiębiorstwa Komunikacyjnego Gdańsk-Gdynia pod protektoratem Towarzystwa Przyjaźni Polsko-Radzieckiej.