[Afisz. Incipit] A. N. Afinogenow Maszeńka Komedia w trzech aktach - pięciu odsłonach ... (Gdańsk : [wydawca nieznany], 1967)
Afisz informujący o przedstawieniu z okazji 50-tej rocznicy Rewolucji Październikowej w wykonaniu Zespołu Dramatycznego przy Radzie Zakładowej Wojewódzkiego Przedsiębiorstwa Komunikacyjnego Gdańsk-Gdynia pod protektoratem Towarzystwa Przyjaźni Polsko-Radzieckiej.
Keywords: Towarzystwo Przyjaźni Polsko-Radzieckiej -- 1945-1970 -- druki ulotne; Gdańsk (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Rosja -- 1917 (Rewolucja) -- rocznice -- druki ulotne; Afisze -- 1945-1990.