[Afisz teatralny. Incipit:] Balladyna fragmenty baśniowe Juliusza Słowackiego 6 odsłon ... ([wydawca nieznany], 1946)
Afisz informujący o przedstawieniu 23-24.03.1946 r. Teatr dla Dzieci pod kierownictwem Balbiny Horskiej, sala "Domu Kolejarza" przy ul. Jana z Kolna. Reżyseria: Balbina Horska.