Warum muss der Danziger Angestellte und Arbeiter Nationalliberale Bürgerpartei wählen? ([s.n., 1927)
Ulotka z okresu wyborów do gdańskiego Volkstagu zachęcająca do głosowania na Nationalliberale Bürgerpartei.