Warum muss der Danziger Angestellte und Arbeiter Nationalliberale Bürgerpartei wählen? (Danzig : [s.n., 1927)
Ulotka z okresu wyborów do gdańskiego Volkstagu zachęcająca do głosowania na Nationalliberale Bürgerpartei.
Data wyd. na podst. treści.
Keywords: Nationalliberale Bürgerpartei Danzig -- druki ulotne; Wybory -- Polska -- Gdańsk -- 1900-1945 -- druki ulotne; Partie polityczne -- Polska -- Gdańsk -- 1900-1945.; Gdańsk (Polska) -- 1900-1945 -- druki ulotne; Gdańsk (Polska) -- 1920-1939 (Wolne Miasto) -- druki ulotne; Gdańsk (Polska) -- 1920-1939 (Wolne Miasto) -- źródła; Gdańsk (Polska) -- polityka i rządy -- 1900-1945.