Reisinger Jenö Könyve E. V. - Vadász, Endre (1901-1944) (1930)
Przedstawia w ramce mężczyznę czytającego książkę opartego o drzewo. Napis u góry: Reisinger Jenö, u dołu: Könyve. Sygn. aut. w obrębie kompoz.