Reisinger Jenö Könyve - Vadász, Endre (1901-1944).; Reisinger, Jenö József (1908-1972). ([S. l., 1930)
Przedstawia w ramce mężczyznę czytającego książkę opartego o drzewo. Napis u góry: Reisinger Jenö, u dołu: Könyve. Sygn. aut. w obrębie kompoz.
Na odwrocie ołówkiem nazwisko aut. Data wg działalności aut.