[Afisz teatralny. Incipit] Henryk Bardijewski - Pustelnicy / Teatr Ziemi Gdańskiej. (Teatr Ziemi Gdańskiej, 1967)
Afisz teatralny informujący o przedstawieniu 18.03.1967 r. w kinie "Rusałka" w Kościerzynie. Reżyseria Walerian Lachnitt, scenografia Marian Kołodziej.